Voor wie is Solution Safari?

Het leuke van werken voor mensen: ze zijn overal. Wij werken dan ook voor professionals in allerlei verschillende sectoren. Voor onderzoekers brengen we wetenschap van het papier naar de maatschappij, voor beleidsadviseurs creëren we maatregelen met draagkracht en voor bedrijven werken we aan innovatieve oplossingen die de organisatie op voorsprong zetten. Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Onderzoek en wetenschap

Als onderzoeker wil je dat jouw onderzoeksresultaten niet alleen je vakgenoten bereiken, maar ook een positieve invloed hebben op de maatschappij. Solution Safari helpt je bij het vertalen van je onderzoeksresultaten naar praktische oplossingen die direct van invloed zijn op de samenleving. Of het nu gaat om het ontwerpen van gebruiksvriendelijke tools voor het genereren van data of het opzetten van participatief onderzoek, wij staan voor je klaar. Samen tillen we jouw onderzoek naar een hoger niveau.

Publieke sector

Als beleidsadviseur begrijp je als geen ander de complexiteit van maatschappelijke vraagstukken. En bovenal: dat geen maatregel van de grond komt wanneer er geen draagkracht voor is onder inwoners. Wij helpen je graag bij het analyseren van de behoeften van de gemeenschap, het betrekken van bewoners en het ontwerpen van beleidsmaatregelen die echt werken. Denk aan het ontwikkelen van een effectief afvalbeleid, het bevorderen van duurzame mobiliteit of het aanpakken van sociale ongelijkheid. Social design vergroot jouw impact en verbetert de levenskwaliteit van inwoners. Ook niet onbelangrijk: het maakt je werk een stuk leuker.

Bedrijfsleven

In een snel veranderende wereld is het belangrijk om voorop te blijven lopen. Zeker voor organisaties die willen bijdragen aan een betere wereld. Wij ontzorgen je graag bij het identificeren van nieuwe kansen en het creëren van innovatieve oplossingen. Denk aan het stimuleren van een duurzame bedrijfsvoering, het creëren van inclusief personeelsbeleid of het bevorderen van het teamgevoel op de afdeling. Wat het doel ook is: wij betrekken alle mensen die met  nieuwe plannen te maken krijgen bij de reis ernaartoe. Zo ontstaat er al tijdens het proces een positieve attitude tegenover de toekomstplannen: veranderen doen we samen.