Over ons

Ons kernteam heeft samen 25 jaar ervaring met social design, onderzoek en menselijk gedrag. In 2022 besloten oprichters Maarten, Johan en Giel al deze kennis bij elkaar te brengen onder de noemer Solution Safari. Wat hen verbindt: de overtuiging dat samenwerken – met elkaar en met de doelgroep – leidt tot betere oplossingen. Hoe simpeler, hoe beter.

Menselijk

Ontwerpen voor mensen, kan niet zonder mensen. Zo simpel is het.

Vrij

We kijken naar wat er nodig is. Interdisicplinair en met open vizier.

Eerlijk

Kan het simpel?
Dan doen we het simpel.

Maarten Stevens

Maarten Stevens werkte dertien jaar als therapeut bij GGZ Friesland, waar hij met creatieve spelprincipes cliënten verder hielp in hun behandeling. Met zijn achtergrond in de geestelijke gezondheidszorg heeft hij een ruime kennis van menselijk gedrag en psychologie. Deze kennis zet hij in tegenwoordig in als ondernemer en als gastdocent op scholen. ‘Samen maken’ en kennis uitwisselen speelt in al zijn bezigheden een rol.

Johan van der Meulen

Johan van der Meulen begon zijn loopbaan als programmeur, maar heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op design thinking en onderzoek. Waarom doen mensen wat ze doen? Hoe kunnen we de brug slaan tussen wetenschap en toegepaste producten die echt het verschil maken voor mensen? Zijn technische kennis en liefde voor onderzoek zet hij graag in voor een positieve impact op mens en maatschappij.

Giel Hekkert

Giel Hekkert heeft ruim acht jaar ervaring met het begeleiden van complexe ontwikkeltrajecten. Zijn kracht: overzicht scheppen en de focus terugbrengen naar waar het allemaal om te doen is. Giel is van origine game artist en heeft zich later gespecialiseerd in UI en UX design. Daardoor is hij in staat met creatieve, multidisciplinaire oplossingen te komen. Zijn ideeën kan hij helder en zonder onnodig vakjargon overbrengen op anderen.